Nai Harn Beach nästa

Imorgon flyttar vi igen. Denna gången till en lägenhet vid Nai Harn Beach. Det ska bli riktigt skönt med miljöombyte.

Förberedelserna med Galeforce går framåt. Vi har nu tvättmaskin, ny generator, nya skrovgenomföringar och extra förstärkningar under bridgedeck m.m. På tisdag ska masten ner för inspektion och så ska vi få ett nytt fall för ett inre förstag. Den nya autopiloten ska också installeras. Vi siktar på sjösättning om en dryg vecka. Det ska bli väldigt spännande att flytta ombord på båten.

Vi har avverkat 3 nya magsjukor, Sofie, Maria och Rickard igen som redan hunnit med sin andra. Men vi har gjort roliga saker också. Rickard fick vara med och segla på Twister, en syster-Stealth till Galeforce, i Multihull Solutions Regatta. Det gick undan med en toppfart på över 21 knop. Häftigt!

Idag fick vi äran att följa med Alan på hans språjlans nya power cat, Infinity. Det var riktigt härligt att komma ut på havet, att känna fartvinden i håret och sedan hoppa i och bada från båten 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Posted by Rickard & Maria

6 comments

Madeleine Lundevall

Vilka äventyr, så roligt att vara med er o lycka till framöver!
Kram, Madeleine o Jerry

Rickard & Maria

Hej Madeleine och Jerry. Vad roligt att ni följer oss 🙂

Ser helt fantastiskt härligt ut trots magsjukor och att er båt inte är i sjön ännu, och nu börjar väl nedräkningen på allvar… ? ?⚓

Rickard & Maria

Ja, det går ingen nöd på oss 🙂
Ska bli riktigt spännande att få båten i sjön!

Anna Östervall

Vad mycket roligt ni är med om!
Å snart är hon i sjön också och det riktiga äventyret kan börja! ?

Rickard & Maria

Ja, nu väntar vi på att få börja på riktigt! Hoppas allt är bra med er alla där hemma. Det märks att Viktor saknar sina kompisar.
Kram