Dykning inom räckhåll

Äntligen framme på Koh Tao efter en lång och hård resa. Resan påbörjades kl 11 på kvällen och kl 10 nästa dag anlände vi till ön. Bussen var kall och båtresan var blåsig och gungig. Maria var tacksam for sjösjuketabletten som delades ut till alla behövande. Resan kan sammanfattas som obekväm och sömnlös.

Väl framme var det mödan värt. Vi har kommit till en paradisö.
Sanden är vit och vattnet turkost och kristallklart. Ön är grön och bergig och kryllar av palmer och småkryp. Vi bor i en bungalow på stranden. Bara några steg ut i vattnet har vi ett korallrev med massvis av akvariefiskar.

Vi tvingades byta bungalow efter första natten, då den var invaderad av myror. Vi hade dessutom besök av en leguan och en padda i badrummet.

Vi har hittat lite bortglömda pengar, som vi tappat bort i ryggsäcken. Nice! Och nu ser vi fram emot att börja dyka.

Internet här är för långsamt och dyrt för att lägga upp bilder, men det kommer.

Print Friendly, PDF & Email

Posted by Rickard & Maria